Welkom, welkom op Wijn Is Fijn!

WIF-foto

Ik ben Mariëlle Vermeer, redacteur van Vrouwen.nl en Ze.nl, kakelverse bazin van Wijn Is Fijn, kattenmoeder, aangeleerd Utrechtse, wijnliefhebber en verder ben ik onwijs tevreden met mijn leven. Ik ben gefascineerd door wijn en wil daar heel graag meer over weten. Ik neem graag een duik in de wondere wereld van wijnen.

Met deze blog motiveer ik mezelf om zoveel mogelijk over wijn te leren, want dat vind ik te gek. Dit is de plek waar ik bijhoud wat ik allemaal leer zodat ik, en iedereen die dat eventueel ook leuk vindt, het altijd terug kan lezen.

Het is namelijk niet zo dat ik alles van wijn weet. Dat is het hele ding: ik wíl heel graag alles van wijnen weten. Want wijn is fijn! Hoe meer ik me erin verdiep, hoe minder ik ervan snap. Conclusie: ik heb nog een hoop te leren. En dus zet ik mijn tanden erin, steek mijn neus erin en hang mijn lippen eraan.

Zo geschiedde dit wat je nu voor je ziet. En om het makkelijk en overzichtelijk te maken besloot ik om een blog bij te houden over alles wat ik leer over wijn en alles wat ermee te maken heeft. Lekker overzichterlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s